Buscadors d'ovnis es reuneixen cada mes al massís de Montserrat

     
 

J. Albarrán Bugié (2006)

     
Tornar a la pàgina principal
 

        http://xenologia.blogspot.com/2006/06/tots-els-dies-11-la-nit-buscadors.html

Tornar a  «coses curioses»

Tornar a «indrets amb llegendes»

 
Tornar a «Montserrat»

[Text procedent del bloc «xenologia.blogspot.com» (consulta 1 de juliol de 2006) publicat amb el títol Buscadors d'ovnis i altres crèduls es reuneixen cada mes al massís de Montserrat. Original en espanyol publicat per 20 minutos el 19 de juny de 2006].

   
   
 

Llicència dels autors de Xenologia per a la traducció i Llicència restringida Creative Commons

(No comercial 2.1).

de 20 minutos

Detalls a:

  Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.1 License.

La convocatòria és oberta i assisteixen a la cita al voltant d'un centenar d'ufòlegs i curiosos.

Ovnis, entitats espirituals, energies... les persones que el dia 11 de cada mes es reuneixen a Montserrat busquen quelcom difícil de definir i de trobar.

Però encara més difícil és demostrar la seva troballa. Són minoria els que reconeixen tenir la certesa absoluta d'haver-hi vist o sentit la seva presència, però són majoria els que almenys creuen haver percebut algun indici, així que la cita segueix guanyant adeptes, tal com pogué comprovar 20 minuts.


«Les històries de successos estranys corren de boca en boca entre els participants»

La mitjanit del passat dia 11, se'ls pogué veure una vegada més a Montserrat, contemplant el cel. Les històries d'albiraments, de successos estranys corrien de boca en boca. "Més que a veure ovnis, aquí es ve a compartir històries", contava un grup d'amigues que havia instal·lat unes mantes al sòl per a contemplar còmodament l'espectacular cel estrellat.

A la carretera del Bruc

En el descampat –al costat de la carretera que porta del Bruc al monestir de Montserrat– Hi havia més de 30 cotxes aparcats. «En l'última reunió només albiraren estrelles fugaces» Els més veterans aclarien que les llums corresponien a avions, satèl·lits i a estrelles que són especialment lluminoses. Aquella nit, el grup només albirà estrelles fugaces.

Traços que s'encreuen al cel

Ni els han abduït ni juguen al parxís amb extraterrestres. No obstant, les persones més veteranes de la congregació asseguren haver-hi vist grans i poderoses llums. Molts reconeixen que la seva experiència es limita a traços que s'encreuen al cel o fan zig-zag.

 
   

Tornar a  «coses curioses» Tornar a «indrets amb llegendes» Tornar a «Montserrat»
     
 

Tornar a la pàgina principal