Notícies, opinions, premsa (2012)

     
     
     
Tornar a la pàgina principal    

 

Tornar a  «coses curioses»

 

Tornar a «senyals al cel»

  1. Vídeo filmat a Barcelona

  2. Enigmàtiques llums sobre Barcelona?

  3. Vídeo enregistrat a Barcelona

Vídeo filmat a Barcelona el 17 de juliol

Vídeo amb una gravació d'una llum que segons el títol es de l'entrada a Youtube és d'ovni. Del registre sonor es pot deduir que la llum es situa a una altura superior a Montjuïc i més a l'oest. El testimoni parla que la llum porta mitja hora i que canvia d'intensitat amb petits moviments. L'autor sembla ser Juan Alberto Ochando Terreros. L'enregistrament no té cap interès.

Fonts d'informació:

Juan Alberto Ochando Terreros. «Avistamiento Ovni el 17/07/12 en Barcelona». [En línia]. YouTube, 16 d'agost de 2012. (Consulta 19 d'agost de 2012).

Disponible a: <http://www.youtube.com/watch?v=SQFphkJ3F4k&feature=player_detailpage>.

Jordi Ardanuy, 19 d'agost de 2012

Enigmàtiques llums sobre Barcelona?

Una entrada anònima a Revelacionovni.wordpress.com presenta el relat d'un suposat escèptic amb el tema que explica la seva experiència el 31 de març.

El relat és el següent: «Al principi no li hem donat importància ... uns més que d'altres, entre rialles i bromes hem començat a debatre sobre fenòmens paranormals, però mentre les nostres converses anaven transcorrent, aquestes llums que semblaven immòbils apareixien, desapareixien i intercanviaven les seves posicions fins el punt de formar triangles. No ... De sobte algú deia mira mira i ja estaven en un altre lloc ... Però tot en un perímetre d'uns 300 metres. Impressionant. A poc a poc ens vam adonar que no eren ni planetes ni satèl·lits ni res semblant. Sincerament jo vaig passar por. Res semblant en la meva vida i sòl anar amb el cap ben amunt. Hi ha diversos testimonis i increïblement no vam agafar cap imatge ja que el tema va anar agafant  força paranoia i concentració.
Llums, esferes, boles flotants .. El que sigui, si no estrenyies un ull passaven desapercebudes .. però allà estaven...».

Hi ha algunes entrades posteriors que donen resposta. En una altra anònima es contesta dient que també va observar el mateix des de l'Hospitalet i que aquell dia es parlaria del tema en un programa de temes ocults. Un altre contesta que «ells també els van veure, que eren milers de llums brillants molt petites i d'altres més grans que es movien. Un altre diu que té un vídeo.

Una entrada posterior indica que va veure el mateix des del barri del Raval. «Vam estar fent una barbacoa en el terreny d'un amic; i, sobre les 17.30 o 18 hores van començar a aparèixer. No sé què eren, però segur que no eren ni ocells, ni globus ni molt menys estrelles. Només puc dir que quan passaven a prop de la Lluna desapareixien. Vaig deduir que el motiu de la desaparició era perquè passaven per darrera».

 

Font d'informació:

http://revelacionovni.wordpress.com/avistamientos/#comment-3686

Jordi Ardanuy, 4 d'abril de 2012

   
 

Vídeo enregistrat a Barcelona

El diari argentí El Tribuno de Salta ha publicat el proppassat dia 1 un vídeo i un comentari d’ovnis sobrevolant Barcelona.
Segon aquest mitjà d’informació, en una entrada digital titulada «Una flotilla OVNI en Barcelona (videos)» una flota d’ovnis podria haver sobrevolat Barcelona el passat 31 de març. El text diu que «durant uns 120 minuts, una flota d’ovnis va sobrevolar Barcelona. Novament, a la vista de ciutats senceres, es repeteix el mateix fenomen que encara no té explicació. En aquesta ocasió van ser més d’un centenar de llums les que es van veure el passat dissabte 31 de marc al cel de la ciutat de Barcelona».
El periòdic afegeix que «el vídeo, gravat per la testimoni Silvia Galván, mostra una sèrie de llums al cel, que van ser capturades durant unes dues hores per a esvair-se al firmament. Per a molt s es tractaria de la simple aparició de globus blancs que va arrossegar el cel. Tanmateix, d’altres consideren que es tractaria d’una flota d’objectes voladors no identificats».
El vídeo també s'ha carregat a YouTube on s'han recollit diversos comentaris. Un de la pròpia autora del vídeo diu que l'enregistrament es va fer a les 17 hores. En una altra entrada assenyala que «hem parlat amb un meteoròleg i a part que es llancessin globus [aquell dia], es va gravar també el diumenge dia en el qual no es van llançar globus i les llums es deuen a un fenomen que es proxueix amb la conjunció de Saturn i la Lluna... El diumenge no es van deixar anar globus... i també es va gravar». 

 

 

Fonts d'informació

 

«Una flotilla OVNI en Barcelona (videos)». [En línia]. El Tribuno de Salta. (Consulta 4 d'abril de 2012). Disponible a: <www.eltribuno.info/salta/143906-Una-flotilla-OVNI-en-Barcelona.note.aspx?origen=metarefresh>.

«Barcelona, 31 marzo 2012 - Extraños objetos (¿globos?) sobre Barcelona - Vídeo de Silvia Galán». [En línia]. You Tube (Consulta 4 d'abril de 2012). Disponible a: <www.youtube.com/all_comments?v=7tO16zvxL5k>.

Jordi Ardanuy, 4 d'abril de 2012

   
   
   

Tornar a la pàgina principal Tornar a  «coses curioses» Tornar a «senyals al cel»