Mapa de de llegendes paranormals de Barcelona

 

 

 
     
Tornar a la pàgina principal    

 

Tornar a «coses curioses»

Barcelona, com qualsevol gran ciutat, disposa d'un immens patrimoni de llegendes sobre temes classificables sota l’epígraf del paranormal.

Als darrers anys han paregut diverses iniciatives en forma de llibres, audiovisuals i rutes que, des de perspectives diverses, omplen el buit que existia sobre el tema. Podem citar, per exemple, el volum Fantasmes de Barcelona de Sylvia Lagarda-Mata i les seves seqüeles; l'itinerari guiat En els límits de la Ciència: Espiritisme a Barcelona; o bé, els curts de BTV de la sèrie Va passar aquí.

L'objectiu d'aquesta pàgina és oferir una geolocalització, de vegades només aproximada, de moltes d'aquestes llegendes, així com alguna referència bibliogràfica en paper i/o un enllaç a alguna font a la xarxa que faci referència al relat. Naturalment aquests enllaços poden anar canviant amb el temps per raons diverses.

Al mapa encara li falten moltes entrades, atès que està en construcció. De totes maneres si ens voleu proporcionar dades addicionals, si us plau, podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic:

  

 

Mapa de llegendes paranormals de Barcelona