Una llum cap a Sant Llorenç
 

     
 

Lluïsa Romero i Jordi Ardanuy (2006)

     
Tornar a la pàgina principal
 

      www.documentant.net

Tornar a  «coses curioses»  
 

[Versió original escrita al febrer de 2006].

Tornar a «senyals al cel»  
   
 

 

Creative Commons License

 

Llicència restringida

Creative Commons

(No comercial 2.5).

Detalls en català a:

  Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.

Hom no sempre està a punt i amb ganes per treure suc a una contalla,  encara que el manual del perfecte folklorista ens indiqui que sempre hem d’estar preparats.

Avui, mentre passejàvem pel mercat de llibres i objectes usats de Sabadell, ens hem aturat en una parada on el material sempre s’amuntega. Enmig de tot aquell feix de paper passàvem amb desgana algunes revistes de temes ocults quan el propietari ens ha dit que ell n’havia vist un, que havia vist un ovni d’aquests, com els de les revistes.

Devia fer ja un any i mig, o sigui el 2004, estant a casa seva a Sabadell. Fou una observació ràpida, uns pocs segons, una petita intromissió de l’allò extraordinari en la vida del testimoni. Va veure un estel fugaç (a la vesprada?, a la nit?) i, mentre meditava acceleradament quin desig demanar, aquella llum es va aturar. Llavors arrancà, movent-se de zig-zag, i desaparegué en direcció cap a Sant Llorenç de Munt.

Sabem que hauríem de haver-li fet més preguntes, prendre notes, però el moment no era propici. Ni tan sols estem segurs del seu nom, que creiem és Mario.

 
   

Tornar a la pàgina principal Tornar a  «coses curioses» Tornar a «senyals al cel»