Albirament OVNI a Barcelona
 

     
 

Jordi Ardanuy (2006)

     
Tornar a la pàgina principal
 

      www.documentant.net

Tornar a  «coses curioses»  
 

[Versió original escrita al febrer de 2006].

Tornar a «senyals al cel»  
   
 

 

Creative Commons License

 

Llicència restringida

Creative Commons

(No comercial 2.5).

Detalls en català a:

  Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.

 

El passat diumenge 11 de desembre de 2005, a dos quarts de dues de la tarda, un testimoni que s'identificà amb el nom de Jordi anava passejant pel carrer de Pelai quan pensava creuar en direcció a la Plaça Catalunya. S'aturà en un semàfor, alçà el cap i observà un avió. Damunt d'ell va veure un punt de llum tan gran com una estrella en el cel d’un dia molt clar. La llum es movia com un globus infantil, en forma de vaivé i era molt intensa. De sobte, es va aturar i començà a moure's en línia recta. En la mateixa direcció que havia seguit l'avió i que l'observador suposa que és cap a l’aeroport d'El Prat.

Més tard veu dos punts de llum que venien cap a l’anterior. Després s'aturaren, s'ajuntaren, i un canvià de color i desaparegué.

El testimoni estigué 20 minuts observant les evolucions de les llums i quan se n’anà diu que va veure un avió de l'exèrcit per la zona cosa que ratifica la seva creença que l’albirament és respon a una cosa estranya.

 

Fonts:

José Antonio Roldán. «Ayuda para investigar avistamiento». Llista de correu Años Luz, [disponible a http://es.groups.yahoo.com/group/Aluz], (1 de febrer de 2006).

Marisol Roldán. Jose Antonio Roldán. «Años Luz», programa de Ràdio Sant Boi del 10 de gener de 2006. Versió en línia disponible a http://aluzinformacion.com/radio-aluz/aluz_100106.mp3 [Consulta 4 de febrer de 2006].

 
   

Tornar a la pàgina principal Tornar a  «coses curioses» Tornar a «senyals al cel»