Objecte volador no identificat a l’Alguer l’any 1993

     
 

CISU  (1996)

     
Tornar a la pàgina principal
 

International Newsletter of the CISU, vol. 2 núm. 4 (10 d'octubre de 1996).

Tornar a  «coses curioses»  
   
Tornar a «senyals al cel»

[Text adaptat al català procedent de  www.arpnet.it/ufo/itur24.htm (consulta 29 de gener de 2006)].

   
   
 

Drets propietat del

 Centro Italiano Studi Ufologici

Un grupet d’una dotzena de persones va albirà un objecte estrany sobre la platja de Calabona, a L’Alguer, durant uns tres o quatre minuts, cap a les 9 del vespre del 27 de juliol de 1993. El primer testimoni fou un xiquet de quatre anys que avisà al seu pare i a un cambrer del l’hotel en preguntar sobre un globus que veia.

Com a resultat de la insistència del nen, un grup de turistes contemplà un objecte negre, suspès a l’aire i a uns 30 metres de distància. Semblava com si tingués una baga curta per sota seu, de manera que recordava un globus de joguina, però la seva forma va canviar ràpidament, prenen un aspecte irregular i més allargat; es va començar a moure’s de manera que eixí del camp de visió dels testimonis. Llavors aquests van anar al carrer a temps per a poder veure com l’objecte es feia més gran i canviava de forma de nou, adoptant l’aspecte del que semblava un helicòpter, amb la seva llum vermella polsant a la part inferior. De sobte, s’enlairà i sortí ràpidament en cosa de segons cap el sud-oest.

La forma i el comportament son força similars a una estranya onada d’humanoides volants contemplats durant aquell mateix estiu de l’any 1993 i sobre els que ha informat ITUFOR.

 

Tornar a la pàgina principal Tornar a  «coses curioses» Tornar a «senyals al cel»